Olet tässä
Etusivulle > Peliyhtiöt > Colossus – Tie maailman suurimpiin vedonlyöntivoittoihin pienellä riskillä!

Colossus – Tie maailman suurimpiin vedonlyöntivoittoihin pienellä riskillä!

Monen kyvykkään vedonlyöjän ongelma on maltti, joka loppuu kun ollaan tappioputkessa ja pyritään kuittaamaan isoja rahoja puoli mahdottomilla yhdistelmillä sekä liian suurella panostuksella.

 

Meillä on tarjolla vaihtoehto vedonlyöntiin, jossa riski pysyy vain muutamassa eurossa, mutta parhaillaan tilille kilahtaa jopa kymmenen miljoonaa Euroa!

 

Homma ei sinänsä vaadi vedonlyöjältä edes paljoa, sillä homma on niinkin helppoa, että valitset 2€ luiskalle colossus pelistä riippuen yli/alle kohteita, lopputuloksia tai voittajia.

Toimintaa helpottaa se, että valintoja tehdessä on käytettävissä ‘fiksuvalinta’ toiminto, joka asettaa luiskalle automaattisesti todennäköisimmät tulemat per peli, pitää muistaa kuitenkin tarkistaa ja korjata jos olet erimieltä asiasta.

 

Suosittelemme aloittamaan vedonlyönnin TÄÄLLÄ jolloin saat jopa 200% bonus rahaa aina 100€ asti sekä 10€ ilmaisvedon.

Voit myös tallettaa vähemmän vain pelataksesi colossusta, nimittäin osallistuminen ei vaadi kuin 2€ kerta voitto osuuden ollessa todella suuri!

Toinen syy lyödävetoa kysesisellä operaattorilla on se, että jatkuvasti uusiutuvien promootioiden kautta pääset käsiksi suurempiin voittoihin kuin tavallisesti!

 

Syyskuun kampanja! 

Kaikki riskisijoittaja.comin seuraajat, jotka pelaavat colossusta kuluvan kuun aikana osallistuvat 100€ pelirahan arvontaan!

Rekisteröi pelitili TÄSTÄ ja aloita 10miljoonan euron jahti jo tänään!

Ilmoita osallistumisestasi joko YV:llä facebooksivustolle riskisijoittaja.com tai info@riskisijoittaja.com

Top